fbpx

HM Design

Tamplarie PVC

Despre noi

Bine ai venit in familia HM DESIGN!

Pentru ca suntem o afacere de familie punem suflet si implicare in tot ceea ce facem si mai ales, cautam solutii potrivite si adaptate fiecarui client care ne intra in casa.

Suntem in domeniul productiei de tamplarie pvc de peste 10 ani si ne-am pastrat interesul, devotamentul si profesionalismul trecand atat prin perioade bune cat si mai tulburi. 

Avem experienta si instrumentele necesare sa oferim clientilor nostrl produse si servicii de calitate in care, inainte de toate, punem suflet.

Profilul utilizat in productia de tamplarie PVC si partenerul nostru de peste 7 ani este RAMPLAST, si ne mandrim sa folosim unul dintre primele  profile ecologice FARA PLUMB din sud-estul Europei, cu peste 20 de ani de experienta si traditie.

In alegerea partenerilor nostri pentru toate produsele oferite ne-am bazat in primul rand pe calitate dar si pe un pret corect, adaptat nivelului economic actual din Romania.

Lucram zi de zi sa imbunatatim ofertele, produsele si serviciile astfel incat sa aducem un plus de valoare si confort in casele clientilor nostri.

Te invit sa vii alaturi de noi si sa dai contur ideilor tale de renovare a casei.